• Реєстрація
  • (067) 301-12-00Замовити дзвінок
    Заказать звонок

    Оставьте Ваши контактные данные и наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее рабочее время.

    Ваш телефон
    Ваш телефон*
    Ваше имя
    Ваше имя

    * - Поля, обязательные для заполнения

    Запрос оформлено
    Запрос оформлено В ближайшее время с Вами свяжется наш менеджер!
    Закрыть
  • Вибране Немає товарів
  • Порівняння Немає товарів
  • Мій кошик0 У кошику порожньо

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Управління цим сайтом https://hzpk.ua (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «ХАРКІВСЬКИЙ ЗАВОД» ПОЛІМЕРКОНТЕЙНЕР», код ЄДРПОУ 31798300, місцезнаходження: вул. Копиловська, 31, м. Харків, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Збір та використання персональних даних

Використовуючи даний Сайт, користувач тим самим надає свою добровільну, конкретну, інформовану і свідому згоду Компанії, яка є володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту, на обробку персональних даних користувача, що збираються через Сайт.

  • При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:
  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: https://hzpk.ua

Використання інформації

  • Інформація, яку отримує Компанія, використовується для:
  • створення облікового запису Користувача;
  • продажу/відправки товару або надання Послуги;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Компанією;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг, будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

Мета використання персональних даних

Метою використання персональних даних є продаж/відправка товарів та/або надання послуг.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Файли cookie

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Компанії. На сайті Компанії можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Компанія зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані Компанією, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Компанією, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту Компанії. Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Instagram, Google+).

Використання зазначених сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія не зберігає і не обробляє.

Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли cookie (через свій браузер).

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Передача інформації третім особам

Компанія може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення Компанією персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка були Вами надана Компанії відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: на електронну пошту support@hzpk.ua або напишіть листа на адресу: вул. Копиловська, 31, м. Харків, 61052.

Додаткова інформація

Компанія залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності періодично та без попереднього повідомлення користувача, у тому числі, при зміні вимог законодавства.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту support@hzpk.ua

Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену